Skip to content

Therapie

Therapie

ALGEMENE FYSIOTHERAPIE

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij/zij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan het verbeteren van uw bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven. 

SPECIALISTISCHE FYSIOTHERAPIE

 

 

BEKKENFYSIOTHERAPIE

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op mensen met een probleem in lage rug, bekken , buik en/of bekkenbodem. Bekkenfysiotherapeuten hebben na de opleiding fysiotherapie een 3-jarige opleiding gevolgd en staan geregistreerd in het register bekkenfysiotherapie.

Onze bekkenfysiotherapeut is Caroline Verkade.

MANUELE THERAPIE

De manueel therapeut houdt zich bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van het bewegingsapparaat. Dat wil zeggen de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

In onze praktijk is Mieke van Wijk manueel therapeut.

PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE

Psychosomatische fysiotherapie is een paramedisch vakgebied dat zich bezighoudt met ziektebeelden met vooral lichamelijk klachten , maar waarbij psychische factoren duidelijk meespelen.

Onze psychosomatisch fysiotherapeut is Mieke van Wijk.

Kaakfysiotherapie

Een kaakfysiotherapeut is een fysiotherapeut gespecialiseerd in behandeling van het kaakgewricht en het kauwstelsel.

In onze praktijk is Mieke van Wijk de kaakfysiotherapeut.

FYSIOTHERAPIE VOOR OUDEREN

‘Ouderdom komt met gebreken’ is niet voor niets een veelgebruikt gezegde. Minder kunnen bewegen, een slechter evenwicht, angst om te vallen – veel ouderen lopen tegen deze problemen aan. De fysiotherapeut voor ouderen kan u helpen met deze klachten om te gaan.

In onze praktijk behandelt Claudia Dohm veel ouderen, indien nodig ook aan huis bij de patiënt.

ADRES   
GOUDENREGENSTRAAT 244   
2565 GD  DEN HAAG

E-MAIL   
INFO@FYSIOGOUDENREGEN.NL

TELEFOON
 070 – 3654383

WEBSITE DESIGN DOOR MIN-STUDIO